Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 | 15:14

ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Πατριάρχης Καθολικός της Ασσυριακής εκκλησίας στην μητρόπολη Βελγίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Την έδρα της ιεράς μητροπόλεως Βελγίου στις Βρυξέλλες επισκέφτηκε ο Πατριάρχης Καθολικός της Ασσυριακής Εκκλησίας κ. Mar Awa Γ᾽ το μεσημέρι της Πέμπτης με την ευκαιρία επίσκεψής του στην Ευρώπη.

Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τον μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα, προσκύνησε στο μητροπολιτικό παρεκκλήσιο και εν συνεχεία έλαβε χώρα συνάντηση στην αίθουσα του Θρόνου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο επίσκοπος Απολλωνιάδος κ. Ιωακείμ και ο αρχιδιάκονος της μητροπόλεως κ. Αιμιλιανός Χατζηβασιλείου.

Ωστόσο δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, καθώς και θέματα που αφορούν τις ενορίες της Ασσυριακής εκκλησίας στις χώρες της Μπενελούξ, διότι ο μητροπολίτης Βελγίου εκπροσωπεί σε επίπεδο διοίκησης έναντι του κράτους και τις ενορίες αυτές.

Ο μητροπολίτης Βελγίου ευχαρίστησε τον Πατριάρχη για την τιμητική επίσημη επίσκεψή του στην μητρόπολη Βελγίου και τον διαβεβαίωσε για την καλή συνεργασία μεταξύ των ενοριών της εκκλησίας του και της μητροπόλεως Βελγίου και για την καλύτερη εκπροσώπηση έναντι των αρχών αλλά και για την μαρτυρία της καταλλαγής μεταξύ των χριστιανών μέσα στον σύγχρονο εκκοσμικευμένο κόσμο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ