Δε, 15/07/24 | 20:52

Ο νέος Διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου στον Μητροπολίτη Μάρκο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο επισκέφθηκε ο νέος Διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Στυλιανός Σιάρμπας για να λάβει την ευχή του. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή και μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση για το ιερό επάγγελμα της ναυτοσύνης.

Τόνισε δε ότι η Ιερά Μητρόπολη της ναυτικής ακριτικής Χίου θα συνεχίσει να  ευρίσκεται πνευματικώς, ηθικώς και υλικώς στο πλευρό της διοικήσεως και των σπουδαστών της ΑΕΝ, όπως μέχρι σήμερα πράττει. 

Εν συνεχεία ο Ποιμενάρχης της κατ εξοχήν ναυτικής Μητροπόλεως ανταπέδωσε την επίσκεψη στο γραφείο του κ. Διοικητού προσφέροντάς του μια εικόνα της Παναγίας και επισημαίνοντας ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές της ναυτικής εκπαιδεύσεως είναι οι σπουδαστές, προς τους οποίους πρέπει να στρέφεται το ενδιαφέρον όλων. 

Κατά την συνάντηση καταρτίσθηκε το πρόγραμμα των κοινών δράσεων (τελετή υποδοχής πρωτοετών, βραβεία της Εκκλησίας στους πρωτεύοντες, δωρεές στους σπουδαστές της εστίας κλπ). Ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και ανέφερε ότι προσβλέπει στην πατρική του ευχή και συμπαράσταση. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ