Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Ο μητροπολίτης που πολλές φορές έχει προκαλέσει και έχει διχάσει την Εκκλησία με τις αιχμηρές του ανακοινώσεις νόσησε από κορονοϊό χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος προσήλθε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Οι γιατροί κάλεσαν τον μητροπολίτη να παραμείνει για νοσηλεία καθώς έχει προβλήματα με την υγεία του, όμως εκείνος αρνήθηκε. Υπέγραψε μάλιστα, χαρτί οικειοθελούς αποχώρησης και έφυγε από το νοσοκομείο. Όπως δήλωσε θα παραμένει σε καραντίνα σπίτι του, ενώ το τεστ το έκανε σε ιδιωτικό κέντρο.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Να θυμίσουμε πως ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος αφόρισε την υπουργό Νίκη Κεραμέως, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά για τα σκληρά μέτρα που επέβαλλαν τον Μάρτιο και το κλείσιμο των ναών την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.Ετικέτες: