Τρίτη 30 Μαΐου 2023 | 23:21

Ο μητροπολίτης Περιστερίου κοντά στους εθελοντές αιμοδότες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου, παρά τον καύσωνα και το φόρτο των υποχρεώσεών του, επισκέφθηκε σήμερα την Εθελοντική Αιμοδοσία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου για να ευχαριστήσει και να ευλογήσει από κοντά όλους τους εθελοντές αιμοδότεςγια την πολύτιμη και θεάρεστη προσφορά τους σε αίμα.

Ο Ποιμενάρχης μας τόνισε την μεγάλη σημασία της Εθελοντικής Αιμοδοσίας
για την ανθρωπότητα και για την Κοινωνία λέγοντας ότι «Το αίμα είναι το  μόνοπου δεν μπορεί να παρασκευαστεί από τους, επιστήμονες για τον λόγο αυτό είναι για όλους μας πολύτιμο και δυσεύρετο».

Έπειτα συνεχάρη θερμά τον υπεύθυνο ιερέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της ενορίας,
Πρωτοπρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Ζαρίκο για την, εκτός των άλλων, 9ετή συνεχή μέριμνα του για την επιτυχή οργάνωση και διεξαγωγή των Εθελοντικών Αιμοδοσιών της ενορίας.

Τέλος, ο κ. Κλήμης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στην ιατρό, στους 4 νοσηλευτές του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού για την συμμετοχή τους στην Εθελοντική Αιμοδοσια καθώς και στα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ενορίας που ανέλαβαν οικειοθελώς και επιτυχώς την γραμματειακή υποστήριξη της σημερινής Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ