Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 | 8:16

ΤΑ ΞΙΦΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΔΩΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Μητροπολίτης Ιλίου στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Υπαστυνόμων της Ελληνικής Αστυνομίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Τα ξίφη στους νέους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας επέδωσε σήμερα το πρωί παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στους Θρακομακεδόνες.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ORTHODOXIA INFOTO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, συνεπικουρούμενος από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Σώματος Αστυνόμο Β΄ π. Αλέξιο Κουρτέση, ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νότης Μηταράκης, ο νέος Υφυπουργός κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Οι εκατόν πέντε νέοι Υπαστυνόμοι παρέλαβαν τα πτυχία σπουδών τους, δίνοντας παράλληλα τον καθιερωμένο όρκο που αποφοίτησαν από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά το τελετουργικό οι νέοι Υπαστυνόμοι παρέδωσαν την πολεμική σημαία της Σχολής στους τριτοετείς Δοκίμους Υπαστυνόμους, ενώ ο διοικητής της Σχολής Αξιωματικών ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή.

Μετά το πέρας της τελετής, ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, προσέφερε ένα συμβολικό δώρο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ύψιστη τιμή που προσέδωσε με την παρουσία της στη σημερινή τελετή.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ORTHODOXIA INFOTO ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ