Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 | 8:01

Ο Μητροπολίτης Γουϊνέας Γεώργιος στον Άγιο Διονύσιο Ιλίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Ιλίου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουϊνέας κ.κ. Γεωργίου, εν Αθήναις Εξάρχου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Ο Σεβασμιώτατος προσήλθε στον Ιερό Ναό συνοδευόμενος από τους Ιεροδιακόνους π. Σαμουήλ Καριούκι και π. Γεώργιο Ηλιόπουλο, καθώς και από τον Επίτροπο του Ιερού Μετοχίου του Πατριαρχείου, του Αγίου Αθανασίου Άνω Κυψέλης, κ. Δρ. Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, Γλωσσοπαθολόγο-Λογοθεραπευτή και Καθηγητή επισκέπτη Πανεπιστημίου Αννοβέρου Γερμανίας.

Ο Σεβασμιώτατος μέσα στον κατάμεστο Ιερό Ναό κήρυξε τον Θείο Λόγο, όπου τόνισε την ανάγκη για σωστή και πνευματική προετοιμασία των πιστών, ούτως ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν πιο ουσιαστικά και βιωματικά στις Ακολουθίες του Θείου Πάθους και της Αναστάσεως.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμώς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα για την άδεια, και κατόπιν τον ιερατικώς Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Συμεών Αυγουστάκη και τον συνεφημέριό του π. Παναγιώτη Γόγολα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ