Την βάπτιση του μικρού Μιχαήλ – Σπυρίδωνα, του μωρού που καταγράφηκε ως «ασθενής 0» του κορωνοϊού στη Φθιώτιδα, τελεσε ο Μητροπολίτης Συμεών, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ο κ. Συμεών που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και ευλόγησε το συγκεκριμένο παιδί και την οικογένειά του, είχε ζητήσει να είναι αυτός που θα τελέσει το ιερό μυστήριο. Παράλληλα θέλησε να μεταφέρει το μήνυμα αισιοδοξίας που πηγάζει από τη νίκη αυτού του μικρού παιδιού από την μολυσματική ασθένεια, λέγοντας ότι ο νεοφώτιστος Μιχαήλ – Σπυρίδωνας αποτελεί «το σύμβολο ελπίδας και αισιοδοξίας».

Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, να είναι αυτός που θα τελέσει τον γάμο του είτε στην ίδια εκκλησία ή όπου αλλού θελήσει στη Φθιώτιδα.

Η οικογένεια από τη Σπερχειάδα, απέκτησε τον περασμένο Δεκέμβριο το δεύτερο παιδί της, ένα αγοράκι, το οποίο καθότι πρόωρο, χρειάστηκε να μείνει σε θερμοκοιτίδα για αρκετές ημέρες σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με το LamiaReport, το μωρό διαγνώστηκε το Μάρτιο θετικό στον κορονοϊό καθώς και η μητέρα του διαπιστώθηκε ως ασθενής του Covid-19, με μόνο τον πατέρα της οικογένειας να μην εκτίθεται τελικά στον ιό.

Πηγή: Lamiareport.grΕτικέτες: