Σα, 22/06/24 | 20:28

ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΥΝΤΩΝ

Ο μητροπολίτης Χαλκίδος θεμελίωσε ναό στο νέο γενικό νοσοκομείο της πόλης

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στην τελετή θεμελιώσεως του ιερού ναού που πρόκειται να ανεγερθεί στον προαύλιο χώρο του νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος προέστη την Παρασκευή ο μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσόστομος και ο οποίος θα τιμάται επ’ ονόματι των Αγίων Αναργύρων και του Αγίου Θεράποντος.

Παρόντες ήταν ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Διοικητή για την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί από τη μετεγκατάσταση στο νέο νοσοκομείο της ανεγέρσεως ιερού ναού, καθώς και την διοικούσα επιτροπή του παρεκκλησιού του νοσοκομείου στην οποία προεδρεύει ο π. Αιμιλιανός.

Απευθυνόμενος ωστόσο στους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τους πιστούς που βοηθούν στην υλοποίηση του έργου αυτού σημείωσε ότι, «ο ναός θα συμβάλει στην πνευματική ενίσχυση των ασθενούντων αλλά και του κάθε ανθρώπου που έχει ανάγκη να απευθυνθεί στον Θεό και στους Αγίους σε δύσκολες στιγμές του ίδιου και των οικείων του».

Ο Διοικητής του νοσοκομείου με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και την μητρόπολη Χαλκίδος για κάθε στήριξη στο έργο της ανεγέρσεως του ναού και τόνισε πως «η  λειτουργία  του ναού πρόκειται να συμπληρώσει το θαυμάσιο έργο της μετεγκατάστασης και της παροχής υπηρεσιών στους χώρους του νέου νοσοκομείου μας και με την ευλογία του Θεού και την καθημερινή παρουσία του μέσα από τον οίκο του θα δίνει δύναμη σε ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό να συνεχίσουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς το αγαθό της υγείας».    

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ