Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 | 17:13

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης στην Πάτρα εν όψει του αγίου Ανδρέα – Είχε συνάντηση με τον μητροπολίτη Χρυσόστομο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

“Η Πάτρα θα τιμήσει τον Πολιούχο της με την ίδια ευλάβεια αλλά ο καθένας στο δικό του σπίτι” ήταν το μήνυμα που έδωσε από το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για την εορτή του αγίου Ανδρέα στις 30 Νοεμβρίου.

Σε δραματικό τόνο, ο υπουργός κάλεσε τους κατοίκους της Πάτρας να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, “χρειαζόμαστε 100% συμμόρφωση, σύμπνοια και αλληλεγγύη. Όχι 99,9% αλλά 100%”.

Νωρίτερα ο κ. Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε με τον επιχώριο μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο, ο οποίος ευχήθηκε “να βγούμε αλώβητοι και από αυτή την περιπέτεια και από αυτή τη δοκιμασία”.

Ο υπουργός από την πλευρά εμφανίστηκε σίγουρος ότι “οι θυσίες που κάνει όλος ο ελληνικός λαός θα έχουν αποτέλεσμα” και ευχαρίστησε εκ μέρους της Κυβέρνησης τον μητροπολίτη Χρυσόστομο, διότι, όπως ο ίδιος ανέφερε, “συμβάλλετε πολύ σημαντικά κι εσείς και ο κλήρος στο να περιορίσουμε την πανδημία και τον κορονοϊό”.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, ανήμερα της γιορτής του αγίου Ανδρέα τη Δευτέρα, θα απαγορεύεται η πρόσβαση στον ναό του Πολιούχου σε όλους όσοι δεν διαθέτουν το απαραίτητο έγγραφο. Αν και ο μητροπολίτης Χρυσόστομος ανέφερε πως ο ναός θα είναι ανοιχτός, ο υπουργός όμως δήλωσε πως οι πιστοί δεν θα μπορούν ούτε κι ένα κερί να ανάψουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ