Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 22:24

Ο Επίσκοπος Θεσπιών στον Άγιο Κωνσταντίνο Κολωνού

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

“Μόνον όταν ακολουθήσουμε, εμπιστευτούμε και αγαπήσουμε πραγματικά την Παναγία, σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο, Εκείνη θα είναι εκεί υπέρμαχος στρατηγός. Αρκεί να είμαστε ενωμένοι σαν λαός”, τόνισε από τον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Κολωνού ο Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

“Εκείνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι χωρίς την Παναγία δεν υπάρχει πρόοδος” ανέφερε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι “εχθρός μας είναι ο κακός μας εαυτός. Βρίσκεται μέσα μας όταν δε μετανοούμε, δε συγχωρούμε και σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας, εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμο μας. Αντίθετα εκείνος ο εαυτός μας, που νοιάζεται τον πλησίον του, είναι ο θησαυρός μας”.

Ο κ. Συμεών έπλεξε το εγκώμιο του προϊσταμένου του Ναού π. Κλήμη Φιλίππου λέγοντας πως “είναι το κλήμα και η άμπελος του Ναού τούτου”, ενώ τον ευχαρίστησε θερμά για τη στήριξη που του παρείχε όλα αυτά τα χρόνια ως δεύτερος πατέρας.

Από την πλευρά του ο π. Κλήμης ευχαρίστησε θερμά τον Επίσκοπο για την παρουσία του στο Ναό, αλλά και για τους καλούς του λόγους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ