Σάββατο 1 Απριλίου 2023 | 2:08

Έψαλε την Γ' Στάση των Χαιρετισμών

Ο Επίσκοπος Θεσπιών στην ζεστή ενορία του Αγίου Αρτεμίου Παγκρατίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Χοροστατούντος του Επισκόπου Θεσπιών Συμεών, του και Πρωτοσυγκέλου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τελέστηκε η Γ´ στάση των χαιρετισμών στον ναό του Αγίου Αρτεμίου στο Παγκράτι.

Στην είσοδο τον υποδέχτηκαν οι ιερείς του ναού και ο προϊστάμενος Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σαξαμπάνης με θέρμη.

Με τον ναό του Αγίου Αρτεμίου από την αρχή είχε ιδιαίτερη σχέση ο Επίσκοπος Θεσπιών ως απλός μοναχός και αργότερα ως Αρχιερατικός Επίτροπος της Αρχιεπισκοπής, διότι ήταν ο πρώτος ναός που του άνοιξε την αγκαλιά του και τις πύλες του.

Αμέσως μετά τους χαιρετισμούς ο π. Ιγνάτιος ευχαρίστησε για την λαμπρή παρουσία του τον Επίσκοπο Θεσπιών και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει.

«Η Παναγία είναι ολόκληρη Θεός» τόνισε ο Επίσκοπος Συμεών στην ομιλία του ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει η Παναγία για όλους ενώ υπογράμμισε ότι «Μόνοι μας δεν μπορούμε να σωθούμε είμαστε εκκλησία, οικογένεια, ένα σώμα».

Στο τέλος ο Πρωτοσύγκελος μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και προέτρεψε τους πιστούς να γίνουν εθελοντές προσφέροντας μυελό των οστών στο έργο «Ελπίδα» που σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή βοηθούν παιδιά που αντιμετωπίζουν την φοβερή αρρώστια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ