Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 | 20:02

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΜΑΡΙΑΝΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνομίλησε με παιδιά σχολείων που παρακολούθησαν τους Χαιρετισμούς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

«Ήλθαμε σήμερα στο σπίτι της μητέρας μας Παναγίας για να της πούμε με την ακολουθία των Χαιρετισμών της το «ευχαριστώ» μας για όσα μας προσφέρει και το «παρακαλώ» μας για όσα μας πονούν και μας στενοχωρούν για να της ζητήσουμε τη βοήθειά της στη ζωή μας».

Με αυτούς τους λόγους, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος καλωσόρισε στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καμαριανής Νέας Αλικαρνασσού, τα παιδιά του 2ου και 7ου Νηπιαγωγείου και του 2ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού, την περασμένη Παρασκευή. Οι μικροί μαθητές και οι συνοδοί τους εκπαιδευτικοί, παρακολούθησαν την Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Στο τέλος της Ακολουθίας, ο κ. Ευγένιος συνομίλησε με τα παιδιά, απάντησε στις απορίες τους και αναφέρθηκε στην Υπεραγία Θεοτόκο, τη Μητέρα του Χριστού και όλων μας, καθώς και την ιστορία και τη σπουδαιότητα του Ακαθίστου Ύμνου για την Ορθόδοξη Εκκλησία μας.

Κλείνοντας την όμορφη αυτή σύναξη, αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν για καλή πρόοδο στα μαθήματά τους και διένειμε σε όλους εικόνα της Παναγίας, που είχε προετοιμασθεί από τους εφημερίους της ενορίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ