Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 2:05

O εσπερινός ονομαστηρίων του μητροπολίτη Κηφισίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Με την παρουσία πλειάδας ιερέων της μητροπόλεως Κηφισίας ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στον πανηγυρίζοντα ναό της Αγίας Τριάδας Νέας Κηφισιάς.

Σήμερα το απόγευμα τελέστηκε ο μεθέορτος εσπερινός και ο εσπερινός του αγίου Κυρίλλου Πατριάρχη Αλεξανδρείας, το όνομα του οποίου φέρει ο μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού.

Στον εόρτιο εσπερινό χοροστάτησε ο μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος, συγχοροστατούντος του εορτάζοντος μητροπολίτη Κηφισίας. Εν συνεχεία τελέστηκε μικρή λιτανεία πέριξ του ναού.

Ο προϊστάμενος του ναού αρχιμανδρίτης Σέργιος Βαρέλιας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γεώργιο Θωμάκο τους συνεργάτες του, τους ιερείς που έδωσαν το παρών στην πανήγυρη. Τέλος ευχήθηκε στον μητροπολίτη Κηφισίας έτη πολλά και δημιουργικά καθώς εκτός από την ονομαστική του εορτή, γιορτάζει και την επέτειο ενθρόνισής του.

Στο τέλος του εσπερινού προβλήθηκε ενα ολιγόλεπτο βίντεο αφιερωμένο στην 10ετή ποιμαντορία του πρώτου μητροπολίτη της νεοσυσταθείσης μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού Κυρίλλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ