Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 | 11:05

O Ερυθρός Σταυρός στηρίζει την Μητρόπολη Κορίνθου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα κ. Παναγιώτης Ανδρικόπουλος συνοδευόμενος από το Δ.Σ. και τα μέλη του παραρτήματος του Ε.Ε.Σ. στην Κόρινθο, προσήλθαν στα γραφεία της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων με την επωνυμία «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» και παρέδωσαν, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας καθώς επίσης και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης.

Την ανωτέρω τιμητική ακολουθία υποδέχθηκε ο Ποιμενάρχης μας επαινώντας την ευγενή χειρονομία τους και τονίζοντας την ιδιαίτερη χαρά του για το ότι το Φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που όλοι γνωρίζουμε την σπουδαιότητα και την σημασία του για την ιστορία του τόπου μας. Όταν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνδράμει και δίνει το φωτεινό παράδειγμα, τότε είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι παράγοντες, σωματεία, τοπικές επιχειρήσεις, ιδιώτες, έως και απλοί άνθρωποι, για να δώσουν ανάσα στα προβλήματα, που η λεγόμενη «κρίση» επέφερε στους συνανθρώπους μας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας αποχαιρέτησε τον κ. Παναγιώτη Ανδρικόπουλο και την συνοδεία του με μια ευλογία και ευχόμενος να έχουν καλή δύναμη στο έργο τους και Καλή Ανάσταση!

8 ΤΟΝΟΙ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΙΡΑΣΘΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

Αμέσως μετά την αποχώρηση των ανθρώπων του Ερυθρού Σταυρού ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της «Θεοπροσφοράς» και εκτός από τις καθιερωμένες ευχές του, εν όψει της εορτής του Πάσχα και το καλάθι με τις ευλογίες που συνηθίζει τιμητικά να τους δίνει, ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ ότι μόνο για την εφετινή εορτή του Πάσχα μοιράσθηκαν 8.000 κιλά κρέατος και τροφίμων μακράς διαρκείας από την φιλανθρωπική δομή μας. Ο Ποιμενάρχης μας εντυπωσιασμένος και εκ βάθους καρδίας ευχαρίστησε τους εθελοντές, τις εθελόντριες καθώς και τους Ιερείς για την προσφορά τους, καθώς όλοι μαζί επί δέκα (10) ολόκληρα χρόνια, από την ίδρυση της «Θεοπροσφοράς», στηρίζουν τον αναξιοπαθούντα άνθρωπο και μοχθούν ώστε να μην λείπει από κανέναν ένα πιάτο φαγητό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ