Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 10:35

O Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες, ενόψει των γιορτινών ημερών, μοίρασαν στους εργαζόμενους της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών.

Ο Θεοφιλέστατος επισκέφτηκε την Μ. Πέμπτη τα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για να ευχηθεί στο προσωπικό για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

“Εύχομαι σε όλους σας να αναστηθεί κάτι πολύ όμορφο μέσα σας και αυτό να αναδειχθεί και να δώσει χαρά στους γύρω μας. Με την ευκαιρία της επίσκεψής μου στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα ήθελα να πω ότι το έργο που γίνεται εδώ με την συνδρομή όλου του προσωπικού είναι ένα κίνημα αγάπης, όπως το έχει χαρακτηρίσει και ο Μακαριώτατος. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό όλοι εσείς που εργάζεστε στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» να διαλαλείτε την προσφορά αυτή με τον τρόπο σας”, τόνισε ο Επίσκοπος μιλώντας στους εργαζόμενους του Οργανισμού.

Και συμπλήρωσε: “Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι ένας από τους πιο υγιείς οργανισμούς στην ελληνική επικράτεια από διοικητική, διαχειριστική και οικονομική άποψη. Αυτό είναι καύχημα για την Εκκλησία πρώτιστα. Συγχαίρω όλους τους συνεργάτες, γιατί αυτό είναι μια συλλογική εργασία. Ο καθένας από εσάς βάζει το δικό του λιθαράκι και βγάζει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα και έτσι η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι το καθαρό μέτωπο της Εκκλησίας μας προς τα έξω και της κοινωνίας μας που εμπιστεύεται το έργο της».

Ο κ. Κωνσταντινός Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών για την επίσκεψή του, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και τόνισε την ανάγκη για την επιτυχία του έργου της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για ένα συλλογικό αποτέλεσμα. «Όλοι ξέρουμε ότι είναι στιγμές που περνάμε δύσκολα και δίνουμε μάχες. Ο αγώνας για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι καθημερινός και δύσκολος. Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν. Με πιο σημαντικά τις κοινές μας αξίες, τα πιστεύω μας και την προσήλωση όλων μας στην ανάγκη του πλησίον. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ