Στην τελετή Ορκωμοσίας των 443 Nεοσυλλέκτων οπλιτών 2018 Β΄ ΕΣΣΟ, οι οποίοι προέρχονται απ’ όλα τα σώματα και όπλα του Ελληνικού στρατού και προορίζονται για τις Ελληνικές Δυνάμεις Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), παρέστη το πρωί της Παρασκευής 30 Μαρτίου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος μετά από πρόσκληση του Διοικητού του Κέντρου Ταξιάρχου Βασιλείου Μπέλλου.

Στην ορκωμοσία παρέστησαν : οι βουλευτές Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Σαρακιώτης και κ. Χρήστος Σταικούρας, ο Διευθυντής Σώματος Υλικού Πολέμου Υποστράτηγος Αναστάσιος Τσίαλτας, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης ,η τ. Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ελένη Μακρή, εκπρόσωποι άλλων μονάδων και φορέων καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

Μετά την ορκωμοσία και την στρατιωτική παρέλαση των νέων οπλιτών, ο Ποιμενάρχης μας παρεκάθισε σε δεξίωση που προσφέρθηκε στο γραφείο του Διοικητού κατά την διάρκεια της οποίας είχε μια ευχάριστη συνομιλία με τους Στρατιωτικούς και τους άλλους επισήμους, ανταλλάσοντας ευχές για το Άγιο Πάσχα.

Κείμενα από το γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. Τα κείμενα αυτά δημοσιεύονται χωρίς καμία παρέμβαση από την συντακτική ομάδα του orthodoxia.info

Ετικέτες: