Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 11:21

Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ

Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Πρόβλημα υγείας κατά την επίσκεψη του σήμερα το πρωί στο Ευρωσιναϊτικό Κέντρο Μελετών Τραγάνας αντιμετώπισε ο Αρχιεπίσκοπος Σινά κ. Δαμιανός.

Ο 87χρονος ιεράρχης επισκέφτηκε την πόλη της Αταλάντης στην οποία μεγάλωσε με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Αικατερίνης, όπου μαζί με τον μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών τέλεσαν τη θεία λειτουργία.

Κάποια στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε, «έχω πρόβλημα σήμερα. Δεν είμαι καλά και γι αυτό δεν θα πω περισσότερα». Ωστόσο μετέλαβε, μοίρασε με αγάπη το αντίδωρο και στη συνέχεια μετέβη σε καρδιολόγο στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, μετά από την παρότρυνση του κ. Συμεών, ο οποίος ανησύχησε από την απώλεια ομιλίας του Αγίου της Νοτίου Σιναϊτικής Χερσονήσου. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διακομίστηκε στη συνέχεια για περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Συγχρόνως, ο μητροπολίτης Φθιώτιδος, επικοινώνησε προσωπικά τόσο με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη όσο και με τους Διοικητές της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη και του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά για τη νοσηλεία του Αρχιεπισκόπου Σινά. Ομοίως ειδοποίησε και τους θεράποντες ιατρούς του στην Αθήνα, οι οποίοι και θα αναλάβουν περαιτέρω τη νοσηλεία του Αρχιεπισκόπου.

ΠΗΓΗ:LamiaReport

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ