Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 | 1:17

ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

Στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα και αναπνευστική δυσχέρεια ο Πάπας Φραγκίσκος

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος με το Βατικανό να κάνει λόγο για «προγραμματισμένες εξετάσεις».

Συγκεκριμένα ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αγίας Έδρας, Ματέο Μπρούνι, ανακοίνωσε ότι Πάπας Φραγκίσκος “βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Gemelli της Ρώμης για κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις”.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, το νοσοκομείο αναφέρει ότι ο Ποντίφικας, ο οποίος έφτασε με ασθενοφόρο μετά από αδιαθεσία, «παρουσίασε καρδιακά προβλήματα και αναπνευστική δυσχέρεια αργά το πρωί και μεταφέρθηκε στο καρδιολογικό τμήμα για (περαιτέρω) ελέγχο».

Το Reuters αναφέρει πως ο 86χρονος Πάπας, μέσα στην ημέρα συμμετείχε στην εβδομαδιαία γενική ακρόαση και φαινόταν καλά στην υγεία του. Όπως είναι φυσικό τα ραντεβού του Πάπα Φραγκίσκου για την Πέμπτη ακυρώθηκαν ενώ είναι «πιθανό να παραμείνει τη νύχτα στο νοσοκομείο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ