Σάββατο 20 Απριλίου 2024 | 5:26

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς – Αρνείται να διασωληνωθεί

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Στο νοσοκομείο του Αγρινίου μεταφέρθηκε πριν από λίγο εσπευσμένα ο μητροπολίτης Αιτωλίας Κοσμάς.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετά από επίμονη στάση κάποιων συγγενικών του προσώπων κλήθηκε τελικά το ΕΚΑΒ στην οικία του ιεράρχη για να τον παραλάβει.

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη είχε επιδεινωθεί από προχθές το βράδυ αντιμετωπίζοντας σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα λόγω των επιπλοκών του κορονοϊού.

Νεότερη Ενημέρωση 00:05

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αργά το βράδυ της Τετάρτης κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαία η διασωλήνωση του κ. Κοσμά και η μεταφορά του στον Ευαγγελισμό στην Αθήνα. 

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της οικογενείας του αρνούνται τη μεταφορά του και τη διασωλήνωσή του σε εξιδεικευμένη μονάδα, ώστε να αντιμετωπιστεί καλύτερα η επιβαρυμμένη υγεία του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το βράδυ η μητρόπολη Αιτωλίας

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, από την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και αντιμετωπίζοντας ήπια τα συμπτώματα του κορονοϊού παρέμεινε στην οικία του, υπό την καθοδήγηση των ιατρών του.

Σήμερα το απόγευμα κρίθηκε απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς του να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου για πιο άμεση παρακολούθηση.

Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως να συμπεριλάβουν και το όνομα του Επισκόπου τους στις προσευχές τους προς τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων Κύριό μας Ιησού Χριστό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ