Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 | 5:59

"ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΕΡΑΡΧΗΣ

Νέοι “κεραυνοί” από τον μητροπολίτη Αργολίδος για τον Λυκαβηττό (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης «Μόνο η χειρουργική επέμβαση μπορεί να σώσει τον άνθρωπο από την πληγή και το απόστημα», ανέφερε πριν από λίγο ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος εμμένοντας στις αρχικές του δηλώσεις για την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ο κ. Νεκτάριος μιλώντας στον Alpha επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως έχουν γίνει ανακρίσεις σημειώνοντας πως, «υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία αλλά δυστυχώς δεν έχουνε βγει ακόμα. Πιστεύω όμως πως κάποια στιγμή το απόστημα αυτό θα σπάσει».

Ο μητροπολίτης Αργολίδος έκανε λόγο για ψεύτικα θαύματα τονίζοντας πως αυτά θα αποκαλυφθούν. «Το ψέμα δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ. Ναι μεν γίνονται θαύματα στην εκκλησία αλλά δεν γίνονται κατά παραγγελία και όταν ένα θαύμα το διαφημίζουν αυτό δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά», υπογράμμισε διευκρινίζοντας συγχρόνως πως, «οι άγιοι ήταν άνθρωποι ταπεινοί και δεν κοίταζαν να προβάλουν τον εαυτό τους αλλά κρύβονταν».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως τα θαύματα δεν γίνονται έτσι πατώντας ένα κουμπί. «Αυτό είναι μαγεία. Μου προκαλεί φρίκη ο τρόπος που γίνονται μερικά πράγματα. Αυτό που αισθάνομαι είναι ότι αυτό το πράγμα δεν είναι εκκλησία, είναι πλάνη το λιγότερο που μπορώ να πω».

Ο ιεράρχης ωστόσο έκλεισε λέγοντας, «ξέρω περιπτώσεις που πήγαν εκεί πέρα κάποιοι που είπαν ότι θεραπεύτηκαν και οι άνθρωποι είπαν, “ούτε ήμουν άρρωστος ούτε θεραπευτικά”. Από την άλλη υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι ξεκίνησαν με το παιδί τους άρρωστο από την Βόρειο Ελλάδα. Δεν είναι ένα και δύο είναι αρκετά και τους υποσχέθηκε ότι το παιδί θα γίνει καλά και βέβαια το παιδί όχι μόνο δεν έγινε καλά αλλά χειροτέρεψε και σταμάτησε τη θεραπεία του», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος.

Παρακολουθήστε τι ανέφερε ο ιεράρχης στα τοπικά μέσα ενημέρωσης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ