Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 | 2:48

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ

Νέες καταγγελίες για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Περισσότερα στοιχεία προκύπτουν, για την δράση του ιερέα που προφυλακίστηκε, για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, καθώς οι καταγγελίες εναντίον του αυξάνονται, εμπλέκοντας στην υπόθεση και άλλες ανήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κληρικός φέρεται να είχε στοχοποίησει και άλλα κορίτσια, με την 17χρονη να αποκαλύπτει τη σχέση του με 16χρονη, που επίσης πήγαινε στο κατηχητικό.

Το βίντεο και οι απειλές

Η ανήλικη, που αναφέρεται στην κατάθεση της 17χρονης, έχει ήδη εντοπιστεί από τις αρχές και έχει καταθέσει σε βάρος του ιερέα, ενώ φέρεται να έχει προσκομίσει βίντεο που αποδεικνύει τις σε βάρος της ασελγείς πράξεις, ενώ ο ιερέας φέρεται να την απειλούσε, ότι εάν μιλούσε θα δημοσίευε βίντεο στο διαδίκτυο, με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Το «ψάρεμα» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιερέας επικοινωνούσε με τα ανήλικα κορίτσια μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, ενώ η εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων, συνεχίζεται στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δικηγόρος του προφυλακισμένου ιερέα παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του, όταν ενημερώθηκε ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του.

«Απέκρυπτε στοιχεία και από μένα το συνήγορό του και για αυτό παραιτήθηκα από την υπεράσπισή του. Δεν διανοούμαι να εκπροσωπώ ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ούτε ψήγματα αθωότητας», είχε αναφέρει ο συνήγορος του ιερέα.

Ωστόσο, σε βάρος του ιερέα εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει και τρίτη ανήλικη, που φέρεται να έπεσε θύμα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ