Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 12:01

Νέας Σμύρνης: “Να ζητάμε από τον Θεό πράγματα που αφορούν την ψυχή μας”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Χρήστος Λαρισσαίος “Θαύμα και πίστη συνάπτονται μαζί” τόνισε ο μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών κατα την σημερινή πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Άλιμο.

Ο μητροπολίτης κ. Συμεών που προέστη της πανηγύρεως στον περικαλλή ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου, επισήμανε πως “ο άνθρωπος χρειάζεται να έχει εμπιστοσύνη στο Θεό να ζητά το έλεος του και να υπομένει, καθώς το θαύμα επιτελείτε οπότε ο Κύριος κρίνει πως θα είναι καλό για τη σωτηρία του εκάστοτε πιστού που το επιζητεί”.

Ο ποιμενάρχης της Νέας Σμύρνης πρόσθεσε πως τα αιτήματά μας πρέπει να αφορούν την ψυχική μας εξέλιξη και όχι το ατομικό μας συμφέρον. “Χρειάζεται να ζητάμε πράγματα που είναι σύμφωνα με το λόγο του Κυρίου και όχι εφαμαρτα και αλόγιστα”.

Τέλος έκλεισε τον λόγο του απευθυνόμενος στο ποίμνιό του να ζητά το έλεος του Κυρίου το περίφημο “Κύριε ελέησον” το οποίο εμπεριέχει τα πάντα και ο Κύριος θα ανταποκριθεί με αγάπη και ευσπλαχνία.

Στο ναό και σήμερα προσήλθε πλήθος πιστών για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Παρούσα και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ