Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 | 10:02

ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ

Νέας Ιωνίας: “Κανένας μόνος παραμονή Πρωτοχρονιάς”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με σύνθημα «κανένας μόνος παραμονή Πρωτοχρονιάς», ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε ιερά αγρυπνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γαβριήλ με ανακοίνωσή του προσκαλεί όλους τους πιστούς να συμμετάσχουν το βράδυ του Σαββάτου στην αγρυπνία που θα τελέσει ο ίδιος στον ιερό μητροπολιτικό ναό των αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας, έτσι ώστε όλοι μαζί να υποδεχθούν με προσευχή το νέο έτος.

Όπως διευκρινίζει μάλιστα ο ιεράρχης, «οι ημέρες των εορτών είναι ημέρες χαρμολύπης και αυτό διότι για πολλούς ανθρώπους οι εορτές αντί για ημέρες χαράς, ξεκούρασης ή και ευκαιρίας να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα είναι μια ολίσθηση προς κακοδιαθεσία και μελαγχολία. Μία αίσθηση μοναξιάς περικυκλώνει το «είναι» μας, μαυρίζει την καρδιά μας και θολώνει το μυαλό μας», σημειώνει .

Υπογραμμίζει δε πως θα είναι ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. «Ένα ρεβεγιόν που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις καρδιές μας. Να υποδεχθούμε το νέο έτος αγαπημένοι, μονιασμένοι και ενωμένοι γύρω από το κοινό ποτήριο της ζωής. Να δοξολογήσουμε και να ευχαριστήσουμε τον Θεό για όσα μας έχει ευλογήσει να έχουμε ή και να μην έχουμε», καταλήγει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ