Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 12:08

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

Νέα ιστοσελίδα απέκτησε το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Με την ευλογία του Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου αναγγέλλεται η λειτουργία της νέας επισήμου ιστοσελίδας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Ο διαδικτυακός αυτός κόμβος έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες αρχές που διέπουν τον κυβερνοχώρο ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη-χρήστη τη δυνατότητα της εύκολης και άμεσης πλοήγησης σε ένα απόλυτα εύχρηστο, φιλικό και καλαίσθητο ψηφιακό περιβάλλον.

Το τελικό αποτέλεσμα καρπός λυσιτελούς συνεργασίας της Αρχιγραμματείας της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου με τον επί πολλά έτη συνεπή συνεργάτη κ. Δημήτριο Χρόνη, Web-Designer, με την συμμετοχή και του κ. Ιωάννη Χριστοδουλάτου, Web-Developer, αντανακλά την ικανότητα της Αλεξανδρινής Εκκλησίας να αντιλαμβάνεται τον παλμό της σύγχρονης πραγματικότητας και να καταθέτει και δι’ αυτού του τρόπου την ορθόδοξη μαρτυρία τστην παγκόσμια κοινότητα.

Στις επιμέρους  ενότητες του ιστοτόπου, ο οποίος αποτελεί την μοναδική επίσημη ιστοσελίδα του Πατριαρχικού Θρόνου Αλεξανδρείας, προβάλλεται η διοικητική διάρθρωση, ως και η πολυσχιδής ποιμαντική, κοινωνική και ανθρωπιστική διάσταση της ιεραποστολικής θυσιαστικής διακονίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην ήπειρο της δοκιμασίας και της ελπίδας, στην ήπειρο της Αφρικής.

Ακόμη, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στους αποδέκτες των συστηματικών ενημερώσεων περί την ζωή και την δράση της Δευτεροθρόνου Εκκλησίας (newsletter) στα προσωπικά τους e-mails.

Σημειώνεται ότι ο ιστότοπος είναι μια ευγενική δωρεά των εκ Κύπρου Οφφικιάλων του Θρόνου κ. Τσιρίδη Κωνσταντίνου, Δικηγόρου Μ. Άρχοντος Δικαιοφύλακος και Κας Τσιρίδη Φωτεινής Βουλευτού Λεμεσού, Δικηγόρου Αρχοντίσσης Νομοφύλακος, προς τους οποίους το παλαίφατο Πατριαρχείο και ο σεπτός Προκαθήμενος αυτού εκφράζουν  ευγνώμονες ευχαριστίες.

Για να επισκεφθείτε την νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ