Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 0:01

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ

Νέα διαδικτυακή εκδήλωση από την ακαδημία θεολογικών σπουδών Βόλου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την επόμενη διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει η ακαδημία θεολογικών σπουδών Βόλου στα πλαίσια του φετινού κύκλου διαλέξεων «Καιρός του ποιήσαι».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 17 Μαΐου στις 7.00 μ.μ. και θα συζητηθεί το θέμα, «Η ερμηνευτική των κανόνων και η σημασία του Πηδαλίου σήμερα».

Στη στρογγυλή τράπεζα θα συνομιλήσουν ο Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ινστιτούτου του Αγίου Σεργίου των Παρισίων και μέλος του Δ.Σ. της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου και ο Θεόδωρος Γιάγκου, Καθηγητής Κανονικού Δικαίου και πρώην Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ σχολιασμό με παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσει η Ντένια (Σπυριδούλα) Αθανασοπούλου-Κυπρίου, Εκπαιδευτικός και Ψυχοθεραπεύτρια, Δρ. του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ.

Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, Δρ. Παντελής Καλαϊτζίδης, ερευνητικός εταίρος των πανεπιστημίων KU Leuven και Münster, ενώ την συζήτηση της στρογγυλής τράπεζας όσοι επιθυμούν μπορούν να την παρακολουθήσουν διαδικτυακά ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ