Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | 16:59

Ν. Ιωνίας: «Η Εκκλησία μας στέκεται συνεχώς δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη»

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλλαν στην συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό την στήριξη των δοκιμαζόμενων πυροπλήκτων εξέφρασε Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

«Η Εκκλησία μας αγκαλιάζει όλο τον κόσμο και στέκεται συνεχώς δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη.  Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τους αδελφούς μας που δοκιμάζονται σκληρά από τις καταστροφικές πυρκαγιές, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ύστερα από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γεώργιο Πατούλη και σε συνεργασία τόσο με τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και με τοπικούς αρμοδίους φορείς απέστειλαν μεγάλα φορτία τροφίμων, νερών, κλινοσκεπασμάτων, ζωοτροφών και ειδών πρώτης ανάγκης στο συντονιστικό κέντρο της Περιφέρειας Αττικής.

Σε αυτή την εκστρατεία χιλιάδες απλοί πολίτες, ανάμεσά τους πολλοί εθελοντές ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρωτοβουλία της Μητροπόλεως, και καθημερινά επισκέπτονταν τους ενοριακούς ναούς, όπου άφηναν τις προσφορές τους ή ακόμη και βοηθούσαν στην συλλογή, δείχνοντας έτσι την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ