Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 5:04

Μόσιαλος για Θεία Κοινωνία: Να συνεχιστεί με πιο ασφαλή τρόπο μέχρι να υπάρξει εμβόλιο

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Να αλλάξει ο τρόπος μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας μέχρι να υπάρξει εμβόλιο για τον Covid-19, πρότεινε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον κορονοϊό, μιλώντας στο iefimerida.gr και ερωτώμενος σχετικά με το “τι πήγε λάθος στη δεύτερη φάση της πανδημίας στη χώρα μας”, απάντησε μεταξύ άλλων πως “για τη μείωση του συγχρωτισμού και άρα του ρίσκου της διασποράς θα έπρεπε για παράδειγμα”, μεταξύ άλλων, “να διακοπεί η Θεία Κοινωνία με τον τρόπο που γίνεται σήμερα” και συμπλήρωσε πως “να συνεχιστεί αλλά με πιο ασφαλή τρόπο όπως γίνεται και σε άλλες ορθόδοξες εκκλησίες”.

Ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας κλείνοντας το θέμα αυτό και για να ενισχύσει την παραπάνω τοποθέτησή του, ανέφερε πως “άλλωστε αυτό προτείνει και ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Μόσιαλος με δηλώσεις του αναφέρεται στην αλλαγή του τρόπου μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας. Στις αρχές Μαρτίου είχε εκφράσει ξανά τις ίδιες απόψεις προκαλώντας την έντονη αντίδραση αρκετών ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ