Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 | 16:33

Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ευεργετών της Νέας Κίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Στον Ιερό ναό Θεομάνας – Οδηγήτριας στην Νέα Κίο Αργολίδος τελέσθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ιερέων, των κτητόρων του Ιερού Ναού καθώς και των ευεργετών της Νέας Κίου. Το καθιερωμένο εδώ και χρόνια ετήσιο μνημόσυνο, που τελείται μετά την Πανήγυρη της Θεομάνας, μνημονεύθηκαν οι Αρχιερείς Χρυσόστομος , Χρυσόστομος ,Ιάκωβος , οι Ιερείς, Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Πινάτσης, Πρεσβύτερος Νικόλαος Μπούμπουλης, Πρεσβύτερος Βασίλειος Σπανός. Των Κτητόρων του Ι.Ν. Αποστόλου, Γραμματικής και Σταματίου Πεζά, των Ευεργετών του Δήμου Γεωργίου και Σταυρούλας Βορίδη, Αικατερίνης Δημοπούλου, τον Γεωργίου Κατριλιώτη Δημάρχου Ν.Κίου, Χρήστου Δελή πρώτου κοινοτάρχη Ν. Κίου . Της Μάλαμας Μαρουδή και Ζωής Πιπίδου, οι οποίες διέσωσαν και μετέφεραν τις εικόνες από την Κίο της Μικράς Ασίας στην Ελλάδα, των Ιεροψαλτών και Επιτρόπων του Ι.Ναού.

Την θεία λειτουργία καθώς και το μνημόσυνο τέλεσαν ο εφημέριος του ναού ,πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος, ο πρωτοπρεσβύτερος Ιερέας π. Αντώνιος Χρήστου ,ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Νέας Κίου και είναι εφημέριος στην μητρόπολη της Γλυφάδας και ο Ιερέας π. Ηλίας Γάτσιος συνεφημέριος του Ιερού ναού Θεομάνας. Την θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Αχχιλέας Μπαντανάς ,ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο πρώην Δήμαρχος της Νέας Κίου Γιώργος Μανινής και πολλοί κάτοικοι της Νέας Κίου.

Μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησε τρισάγιο στον τάφο του ευεργέτη και κτήτορα του ιερού ναού Θεομάνας Σταματίου Πεζά .

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ