Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 15:16

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Μητσοτάκης: “Είναι αδιανόητο να υπάρχουν κόμματα που προβάλλουν ότι έχουν την προτίμηση της εκκλησίας ή εκκλησιαστικών παραγόντων”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην επικείμενη επίσκεψή του στο Άγιον Όρος που θα πραγματοποιηθεί όπως σημείωσε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και θα συνοδεύεται από τον γιο του, τονίζοντας μάλιστα πως ήταν κάτι το οποίο ήταν από καρό προγραμματισμένο.

Αυτονόητη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου

Την ίδια στιγμή σχολάζοντας τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την χαρακτήρισε αυτονόητη, κάνοντας παράλληλα δύο επισημάνσεις.

“Πρώτον, οι πραγματικοί πατριώτες κρίνονται στην πράξη και όχι στα εύκολα λόγια και δεύτερον, η εκκλησία έμενε, μένει και πρέπει να μένει τελείως μακριά από την όποια κομματική αντιπαράθεση. Είναι αδιανόητο να υπάρχουν κόμματα τα οποία να προβάλλουν ότι έχουν την προτίμηση ή την στήριξη ή της εκκλησίας ή εκκλησιαστικών παραγόντων”, επεσήμανε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ