Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 9:52

Μητροπολίτης ζητά από γονείς να μην πάνε τα παιδιά τους σχολείο για να μην φορέσουν μάσκα και γίνουν δαίμονες

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά από το σχολείο ακόμη και για χρόνια ώστε να μην  φορέσουν μάσκες, κάλεσε τους γονείς της περιφέρειας του, ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, προκαλώντας την κοινή λογική με τις τοποθετήσεις του.

Ο μητροπολίτης που από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του κορονοϊού καλεί τους πολίτες σε αντίσταση κατά των μέτρων, είπε στο ακροατήριο του ούτε λίγο ούτε πολύ  πως αν τα παιδιά φορέσουν μάσκες… θα καταλήξουν δαίμονες.

«Τα παιδιά σας και τα μάτια σας! Και τα μάτια και το στόμα, θέλουν πρόσωπο που να βλέπει τον Θεό χωρίς μάσκα. Οι αρχαίοι Έλληνες ξέρετε που έβαζαν μάσκα; Στις τραγωδίες και στις κωμωδίες ! Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια Κοινωνία μετά από 20 χρόνια δαιμόνων! Ακούτε;  Όχι ανθρώπων δαιμόνων» είπε με στόμφο.

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Το αμφιλεγόμενο κήρυγμα του μητροπολίτη όμως δεν σταματά εδώ. Με σταθερή φωνή και ιδιαίτερα σοβαρό ύφος, καλεί τους γονείς να μην πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο αλλά να τα διδάσκουν μόνοι τους στο σπίτι ακόμη κι αν αυτό κρατήσει μήνες ή χρονια.

«Η γνώμη μου είναι εύρετε τρόπο τα παιδιά σας να μην βάλουν ποτέ τους μάσκα! Αυτή είναι η γνώμη μου. Υπεύθυνα σας το λέω! Είναι προτιμότερο να μείνουνε, λίγα χρόνια, λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα, τα λεγόμενα, της Ευρώπης. Σιγά τα γράμματα, “Ο Τοτός και οι Τοτοί”» είπε με νόημα ο μητροπολίτης Μόρφου που όπως φαίνεται δεν συμφωνεί ούτε με τα προγράμματα σπουδών στα σχολεία, για να συμπληρώσει:

«Κάμετε εσείς κατ’ οίκον σχολεία, ακούτε; Κατ’ οίκον σχολεία. Κάμετε κατ’ οίκον εκκλησίες. Κάμετε κατ’ οίκον φαρμακεία. Θα δείτε σε λίγο, θα σας λεν ότι τέλειωσαν τα φάρμακα».

Κατά τον μητροπολίτη όλα αυτά συμβαίνουν ώστε να αναγκαστούν οι πιστοί να εμβολιαστούν και να χάσουν την αθάνατη ψυχή τους όπως είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως «Θέλουν να εξωθήσουν την κοινωνία εις το χάος, στον τρόμο. Και τρομαγμένοι και χαομένοι (…) να πούμε: το εμβόλιο! Φέρτε μας καλέ ένα εμβόλιο! Άρα θέλουν το θέλημά μας, θέλουν την ελευθερία μας. Θέλουν την ψυχή μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο μητροπολίτης Μόρφου προβαίνει σε αμφιλεγόμενες δηλώσεις. Πρόσφατα είχε δηλώσει πως εάν η μητέρα ενός παιδιού κατά την εγκυμοσύνη  έρθει σε σεξουαλική επαφή με συγκεκριμένο τρόπο, το παιδι θα γεννηθεί ομοφυλόφυλο, ενώ έχει καλέσει τους πολίτες να συγκεντρώσουν τρόφιμα σε κελάρια επικαλούμενος προφητείες για επερχόμενες καταστροφές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ