Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 | 11:08

Η Μητρόπολη Ταμασού για όσους προσπαθούν να πλήξουν τον Μητροπολίτη Ησαΐα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού μετά από προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να πλήξουν άμεσα ή έμμεσα τον Μητροπολίτη Ησαΐα.

Όπως τονίζει μέσω αυτής, “πέρα από τη σαφή απάντηση που δόθηκε χθες από πλευράς Κυβέρνησης, για ακόμη μια φορά τονίζουμε ότι δεν επιθυμούμε και ούτε πρόκειται να εμπλακούμε σε δημόσια αντιπαράθεση για να απαντούμε σε κακόβουλές φήμες που σκοπό έχουν την παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Υπενθυμίζουμε ότι οι διεξαγόμενες έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελίες στην Ιερά Σύνοδο και την Πολιτεία του Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα”.

Επαναλαμβάνει δε, “ότι έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις διαδικασίες, τόσο του Συνοδικού Δικαστηρίου, όσο και των Αστυνομικών Αρχών. Θα ήταν δε σοφό όσοι έχουν στοιχεία που μπορούν βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης να τα καταθέσουν άμεσα”.

Καταλήγει ωστόσο υπογραμμίζοντας, “είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα τα αδιάσειστα τεκμήρια και η αλήθεια θα υπερισχύσουν της λάσπης την οποία ορισμένοι για διάφορους λόγους προσπαθούν να επιβάλουν ως δήθεν πραγματικότητα”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ