Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 | 3:27

Μητρόπολη Σερρών: Δίπλα στους εμπερίστατους αδελφούς και το Πάσχα

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Την έμπρακτη αγάπη προς τον συνάνθρωπο εκδηλώνει για άλλη μια φορά η μητρόπολη των Σερρών και της Νιγρίτης, προς όλους τους αδελφούς που την έχουν ανάγκη καθημερινώς.

Πρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, για τον μήνα Απρίλιο η φιλανθρωπική διακονία αλληλεγγύης ανήλθε στο ποσόν των 105.000 ευρώ, ενώ χορηγήθηκαν, σε 350 οικογένειες της Μητροπολιτικής περιφερείας Σερρών και Νιγρίτης, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Κιβωτός Αγάπης», στις Σέρρες και τη Νιγρίτα μεγάλες ποσότητες κρέατος, έτσι ώστε να μη το στερηθούν στο  αναστάσιμο τραπέζι τους.

Επίσης από το Κεντρικό Διαμητροπολιτικό Συσσίτιο «Επιούσιος Άρτος» στις Σέρρες και τη Νιγρίτα προσεφέρθη ικανή ποσότητα προϊόντων πρώτης διατροφικής ανάγκης σε 300 συνανθρώπους, για το καθημερινό τραπέζι τους, επιπλέον όμως θα προσφερθεί περισσότερο φαγητό, εν όψει των ημερών της Αναστάσεως.

Καθ’ όλη αυτήν την περίοδο, όλες οι φιλανθρωπικές δομές της μητροπόλεως Σερρών (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Συσσίτιο, Ξενώνας φιλοξενίας, Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο κ.λπ.) παρέμειναν και παραμένουν ανοιχτές, τηρουμένων πάντοτε των αναγκαίων μέτρων, για την στήριξη των αναγκεμένων αδελφών μας. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ