Σάββατο 13 Απριλίου 2024 | 3:07

ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΑΪΟ

Η μητρόπολη Λαρίσης προετοιμάζει το νέο τεύχος του Περιοδικού “Αχιλλίου Πόλις”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από την ιερά μητρόπολη Λαρίσης υπό την προεδρία του μητροπολίτη κ. Ιερωνύμου και με την συμμετοχή της συντακτικής ομάδας του περιοδικού “Αχιλλίου Πόλις” εν όψει της προετοιμασίας για την έκδοση του ενάτου τεύχους.

Το τεύχος θα έχει ως κύριο θέμα του την ιερωσύνη και τον σύγχρονο άνθρωπο, ενώ δεν θα λείπουν οι αναφορές στην τοπική ιστορία, σε θέματα ορθόδοξης πνευματικότητας, όπως επίσης και ο καθιερωμένος διάλογος Εκκλησίας και κοινωνίας.

Ο μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον πρωτοσύγκελλο π. Ιγνάτιο Μουρτζανό, τον διευθυντή έκδοσης του περιοδικού π. Θεμιστοκλή Μουρτζανό, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, για το ότι δαπανούν και χρόνο και διάθεση, καθώς και καταθέτουν πολύτιμη μαρτυρία ώστε η επιστημονική αυτή έκδοση να συνεχίσει με αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού την πορεία της.

Το εξώφυλλο του νέου τεύχους που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο, προετοιμάζει για μία ακόμη φορά ο εξαίρετος Λαρισαίος αγιογράφος κ. Χ. Παπανικολάου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ