Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 9:03

Η Μητρόπολη Κερκύρας δίπλα στους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Αρωγός και συμπαραστάτης στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας στέκεται η Μητρόπολη Κερκύρας. Ήδη ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, εκφράζοντας την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας της Ευβοίας.

Ως ένδειξη έμπρακτης στήριξης η Μητρόπολη Κερκύρας κατέθεσε άμεσα το ποσό των 5000 Ευρώ προς ενίσχυση των πυροπλήκτων της Ευβοίας, ενώ θα περιαχθεί και δίσκος την Κυριακή 15 Αυγούστου σε όλους τους ναούς της Μητροπόλεως, το περιεχόμενο του οποίου θα αποσταλεί συμπληρωματικά στην δοκιμαζόμενη τοπική Εκκλησία. Εξάλλου, μόλις γίνει η επίσημη αποτίμηση των αναγκών, και πάλι η Μητρόπολη Κερκύρας θα συμπαρασταθεί.  

Επίσης η Μητρόπολις Κερκύρας στηρίζει, ακόμη, την προσπάθεια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, του Ερυθρού Σταυρού και της ΜΚΟ Equal Society για την συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών για τους πυροπλήκτους και προτρέπει τους πιστούς να ενισχύσουν με τα συγκεκριμένα είδη (γάλα, παξιμάδια, μακαρόνια, κονσέρβες, γάλα σε σκόνη για παιδιά, δημητριακά, όσπρια και μωρομάντηλα, πάνες, είδη ατομικής υγιεινής και προστασίας) στα συγκεκριμένα σημεία που έχουν οριστεί (Σολωμού 11 στην Σπηλιά και Ελ. Βενιζέλου, έναντι του Νέου Φρουρίου).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ