Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 | 12:26

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Μητρόπολη Καστορίας: “Η όλη στάση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ήταν άψογη”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Η όλη στάση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στα προπύλαια του μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου ήταν άψογη” επισημαίνει με ανακοίνωσή της η μητρόπολη Καστορίας.

Όπως τονίζει μάλιστα προέβη στην παραπάνω διευκρίνιση “μετά από δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας που έγινε προφανώς από λάθος πληροφόρηση και στο οποίο αναφέρεται το όνομα του μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου και αφορά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Καστοριά και ιδιαιτέρως την υποδοχή της από τον μητροπολίτη Καλλίνικο στα προπύλαια του μητροπολιτικού ναού για την επίσημη δοξολογία των Ελευθερίων της πόλης”.

Για να αντικρούσει ωστόσο τα γραφόμενα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος η μητρόπολη δημοσίευσε και φωτογραφία σημειώνοντας πως “αποτυπώνει με ακρίβεια την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει τον σταυρό της και να ασπάζεται το ευαγγέλιο”.

Το δημοσίευμα που φαίνεται να ενόχλησε την μητρόπολη αφού εμπλέκει και το όνομα του οικείου ιεράρχη, μεταξύ άλλων αναφέρει για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως “αξιωματούχοι της πόλεως τους οποίους ρωτήσαμε σχετικώς μας είπαν ότι στη θέα του ιερού κειμένου σταυροκοπήθηκε βιαστικά μία δυο φορές αλλά απέφυγε να έρθει σε επαφή μαζί του μη μολυνθεί”. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ