Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 | 12:19

Μητρόπολη Φθιώτιδος και «Αποστολή» μοίρασαν τρόφιμα εν όψει του δεύτερου lockdown

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Τρόφιμα σε 70 οικογένειες στην περιοχή της Λοκρίδας μοίρασαν σε μια κοινή δράση ως μέρος του προγράμματος «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ» η μητρόπολη Φθιώτιδος, η ΜΚΟ “Αποστολή” μαζί με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Η σημερινή προσφορά, 64 γεύματα για κάθε οικογένεια, συνολικά 4.480 μερίδες φαγητού, εκτός από οικονομική και υλική ενίσχυση, ήταν ένα δυνατό ψυχολογικό στήριγμα, εν όψει μάλιστα της δοκιμασίας, που ξεκινά από αύριο και θα πλήξει ιδιαίτερα τους πτωχούς και αδύναμους συνανθρώπους μας.

«Αυτές οι δράσεις αγάπης, ενίσχυσης και στοργής θα συνεχιστούν και σε άλλα μέρη της Φθιώτιδος, ακόμη περισσότερο σε τούτες τις δύσκολες μέρες του περιορισμού για την έστω και μικρή ανακούφιση των ενδεών αδελφών μας. Δεν θα αφήσουμε στην καραντίνα κανένα αδελφό μας μόνο του. Θα περάσουμε την δυσκολία όλοι μαζί» δήλωσε ο μητροπολίτης Συμεών.

«Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα βρίσκεται ενεργά πάντοτε στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, ενισχύοντας τις σημαντικές κοινωνικοπρονοιακές της παρεμβάσεις, καθώς επίσης, θα συνεχίσει την στήριξη των αδύναμων συνανθρώπων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, έτσι ώστε και σε αυτές τις εποχές τις τόσο δύσκολες και οριακές, όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη, να στηριχθούν από το πρόγραμμα «ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ» σημείωσε από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνος Δήμτσας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ