Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 2:01

ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ

Μητρόπολη Αθηνών: Ο Αρχιεπίσκοπος και τα Μέλη της ΔΙΣ προσκύνησαν την εικόνα του Άξιον Εστί

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Στον Μητροπολιτικό ναό Αθηνών μετέβησαν σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου για να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα του «Άξιον Εστί».

Τον Αρχιεπίσκοπο και τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου υποδέχθηκαν έξωθεν του ναού, ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης και ο Προϊστάμενος του ναού Πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός.

Οι ιεράρχες προσκύνησαν την εικόνα της Παναγίας -που τίθεται προς προσκύνηση στη μητρόπολη έως τις 15 Μαΐου- και στη συνέχεια τόσο ο Αρχιεπίσκοπος όσο και οι υπόλοιποι μητροπολίτες, Μέλη της Ιεράς Συνόδου, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πιστούς που προσήλθαν να προσκυνήσουν με ευλάβεια την ιερά εικόνα της ορθοδοξίας.

Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο όπου θέλησε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Φώτο: Χρήστος Μπόνης

Στην συνάντηση παρέστη και ο Διευθυντής του του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Διασύνδεσης της Αρχιεπισκοπής, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ