Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 | 15:51

ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΨΑΛΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μητροπολίτες του Νομού Τρίκαλων

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε και φέτος τους μητροπολίτες του Νομού Τρικάλων οι οποίοι δέχτηκαν στα επισκοπεία την χορωδία της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών που εδρεύει στα Τρίκαλα ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Οι σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών σταμάτησαν για λίγο την σκληρή στρατιωτική τους εκπαίδευση και με τη συνοδεία μουσικών οργάνων έψαλλαν με αριστοτεχνικό τρόπο τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στους δύο ιεράρχες από διάφορες περιοχές της πατρίδος μας, μεταφέροντας και αυτοί με το δικό τους αγνό και παραδοσιακό τρόπο το μεγάλο μήνυμα της χαράς, της ειρήνης, της αγάπης και της καταλλαγής που πηγάζει μέσα από το σπήλαιο της Βηθλεέμ.

Ο μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, τους υποδέχτηκε με αισθήματα χαράς και τους ευχαρίστησε για τις ευχές τους, απευθύνοντας παράλληλα πατρικούς λόγους αγάπης, ευχόμενος προς όλους ανεξαιρέτως τα χρόνια πολλά.

Από τη μεριά του ο μητροπολίτης Σταγών κ. Θεόκλητος, αφού άκουσε με μεγάλη ευχαρίστηση τα κάλαντα απευθύνθηκε με θερμά λόγια στους συμμετέχοντες, ευχαριστώντας τους για την κίνησή τους να τον επισκεφθούν και να του προαναγγείλουν το μήνυμα της γεννήσεως του Ιησού Χριστού. Ευχήθηκε δε σε όλους υγεία, χαρά και ευτυχία καθώς και καλή σταδιοδρομία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ