Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 | 11:28

Μεσσηνίας: Στην μετα-κορωνοϊού εποχή όλα θα έχουν αλλάξει σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο – Συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

“Θα πρέπει όλοι να συμβάλουν στον αγώνα υπέρ του εμβολιασμού, μη υπακούοντας σε συνωμοσιολόγους και διχαστές της κοινωνίας”, δήλωσε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, σε συνάντηση που είχε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Ο μητροπολίτης επεσήμανε την ανάγκη όλα τα δημοκρατικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου να συναινέσουν και να συμπορευθούν, αφού αυτή την περίοδο το μόνο που προέχει είναι η υγεία όλων, ενώ καταλήγοντας, ανέφερε ότι στην μετα-κορωνοϊού εποχή, όλα θα έχουν αλλάξει σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, αλλά και σε αυτό της λειτουργίας των θεσμών.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ από την πλευρά της εξέφρασε τη χαρά της για το ξεκίνημα της καμπάνιας του ΚΙΝΑΛ για τον εμβολιασμό, η οποία ξεκινά από τον τόπο καταγωγής της, τη Μεσσηνία. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνάντησή της με το Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο οποίος όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού. Ταυτόχρονα, ζήτησε από τους πολίτες να ακούν τη φωνή της επιστήμης και της λογικής και όχι του διχασμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ