Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | 2:17

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μεσσηνίας: “Η Παναγία να δίνει δύναμη και κουράγιο στις όποιες δοκιμασίες” – Στο θρόνο της επέστρεψε η Παναγία

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Με αρχιερατικό συλλείτουργο περατώθηκαν σήμερα το πρωί, οι εκδηλώσεις εορτασμού για την πολιούχο της Καλαμάτας Παναγία Υπαπαντή, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 27 Ιανουαρίου.

Της θείας λειτουργίας, που τελέστηκε στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Χριστού, προεξήρχε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντος του μητροπολίτη Καρθαγένης κ. Μελετίου.

Ακολούθως, τελέστηκε παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο και η εικόνα της Παναγίας, μεταφέρθηκε από το θρόνο λιτάνευσης αυτής, στο μόνιμο θρόνο της.

Ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, απευθυνόμενος προς τους πιστούς, ευχήθηκε “η Υπεραγία Θεοτόκος να χαρίζει υγεία, να σκέπει όλο τον κόσμο και να δίνει δύναμη και κουράγιο στις όποιες δοκιμασίες”, κατέληξε.

Να σημειωθεί, ότι οι εόρτιες ακολουθίες για την πολιούχο της Καλαμάτας, είχαν μεταδοθεί ζωντανά από την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση.

Λίγο μετά, εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στον κ. Χρυ­σό­στομο, ο νέος διοικητής Διοίκησης Πυροσβε­στι­κών Υπηρεσιών Μεσσηνίας, Πύραρχος κ. Ανδρέας Καπουράλος.

Ο νέος Διοικητής, ζήτησε την ευχή του μητροπολίτη στα νέα του καθήκοντα, ευελπιστώντας σε αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.

Απο τη μεριά του, ο ιεράρχης συνεχάρη τον κ. Πύραρχο για την προαγωγή του και του ευχήθηκε, δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα και πολυεύθυνα καθήκοντά του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ