Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 22:09

ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΔΗΓΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Μεϊκόπουλος: “Η Κυβέρνηση προσλαμβάνει γενναιόδωρα χιλιάδες ιερείς ενώ η πρόσληψη οδηγών ασθενοφόρων αποτελεί πολυτέλεια”

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τότε που η Ιερά Σύνοδος με ανακοίνωσή της έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση αναφορικά με τις υποτιθέμενες προσλήψεις νέων ιερέων ωστόσο ο βουλευτής Μαγνησίας του Σύριζα Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος σε ανάρτησή του κάνει λόγο για νέες χιλιάδες προσλήψεις ιερέων από μεριάς της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση προσλαμβάνει γενναιόδωρα 3.300 ιερείς ενώ η πρόσληψη οδηγών ασθενοφόρων που θα μεταφέρουν έγκαιρα και με ασφάλεια τους ασθενείς αποτελεί πολυτέλεια και επιβάρυνση της τσέπης του φορολογούμενου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της αντιπολίτευσης.

Αφορμή της παραπάνω ανάρτησης στάθηκε σύμφωνα με τον κ. Μεϊκόπουλο, η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου στο κέντρο υγείας Βελεστίνου, ώστε να μεταφέρει έγκαιρα μία γυναίκα από τα Κανάλια στο νοσοκομείο του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε τελικά από την ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου αν και στις επιτροπές μορφωτικών υποθέσεων είχε δώσει θετική ψήφο για τις περισσότερες διατάξεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ