Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 | 2:26

Mε την σκέψη στον καινούριο ναό λιτάνευσαν τους Αγίους Ακινδύνους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Σπύρος Παπαγεωργίου Mε την ελπίδα η επόμενη πανήγυρη να εορταστεί στον καινούριο ναό, τελέστηκε η λιτάνευση στον Ιερό Ναό των Αγίων Ακινδύνων.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την συμμετοχή εκατοντάδων πιστών η λιτανεύτηκαν οι εικόνες των Αγίων Ακινδύνων στους δρόμους της ενορίας. Της λιτανευτικής πομπής προεξήρχε ο Επίσκοπος Θαυμακού κ. Ιάκωβος ενώ το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και τοπικοί φορείς.

Την εικόνα πλαισίωσαν άγημα του Στρατού Ξηράς, η Ένωση Κρητών Αγίων Αναργύρων, ενώ κατά την διάρκεια της λιτανείας παιάνισαν οι μπάντες του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο εφημέριος του ναού αρχιμανδρίτης Αντώνιος Μαλούφ ευχαρίστησε όσους κληρικούς και λαϊκούς συμμετείχαν στην πανήγυρη αλλά και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίησή της.

Από την πλευρά του ο Επίσκοπος Θαυμακού ευχήθηκε με τις πρεσβείες των Αγίων και την προσπάθεια των συνεργατών του ναού να επιτελεστεί το θαύμα και να λειτουργήσει ο καινούριος ναός των Αγίων Ακινδύνων. “Σε καιρούς δύσκολους οικονομικά και ενώ κυριαρχεί η ηθική κρίση, εσείς κάνετε την δική σας επανάσταση και ανεγείρετε ναούς προς δόξαν του Θεού” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιάκωβος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ