Κυριακή 28 Μαΐου 2023 | 15:24

Μαθητές λυκείου δώρισαν τα χρήματα της εκδρομής στο φιλόπτωχο της ενορίας τους

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Σε μια πράξη ανθρωπιάς και αγάπης προχώρησαν οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου στην Πύλη Τρικάλων για να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες.

Τα παιδιά του σχολείου αποφάσισαν να συγκεντρώσουν και να δωρίσουν όλα τα χρήματα από την φετινή εκδρομή τους, η οποία λόγω της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί, στην ενορία του σχολείου τους ώστε αυτά να διατεθούν για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

“Τα παιδιά εμπιστεύονται τον Χριστό και την ενορία τους”, ανέφερε φανερά συγκινημένος ο εφημέριος του ιερού ναού αγίου Βησσαρίωνος πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Κατσαρός αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την πρόθεση των παιδιών και πρόσθεσε πως “πονά η καρδιά τους για τον συνάνθρωπο καθώς σε εκείνον ψάχνουν τον Χριστό. Είναι τα παιδιά μας που παίρνουν την λύπη τους επειδή δεν θα πάνε εκδρομή λόγω της καραντίνας και την μετατρέπουν σε χαρά, σε αγάπη, σε δράση και σε παρέμβαση ζωής”.

Παράλληλα, ο π. Δημήτριος, ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή και τους καθηγητές του Λυκείου Πύλης, αλλά και τους γονείς των παιδιών που τα ανέθρεψαν με αρχές και πίστη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ