Κυ, 23/06/24 | 17:43

“Μάγεψαν” οι νέοι στη Γιορτή Νεότητος της Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Μάρκος Παπαγεωργίου Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η 25η Εορτή Νεότητος της Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας στις εγκαταστάσεις των Συγχρόνων Εκπαιδευτηρίων Μάνεση στο Ηράκλειο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, ο Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος, ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο πρώην υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, καθώς και πλήθως ιερέων της Μητροπόλεως.

Η εκδήλωση περιελάμβανε τραγούδια, χορευτικά, μουσικές διασκευές σύγχρονου που παρουσίασαν οι νεανικές και κατηχητικές συνάξεις των ενοριών της Μητροπόλεως.

Την επιμέλεια της αποψινής εκδήλωσης είχε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεως αρχιμανδρίτης Ηλίας Καρατζάς.

Λίγο πριν το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Γαβριήλ συνεχάρη όλες τις συμμετέχουσες ενορίες, επαινώντας τους για την προετοιμασία και το εκπληκτικό αποτέλεσμα, ενώ στους μικρούς πρωταγωνιστές ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας ευχαρίστησε τον κ. Μάνεση για τη διάθεση του χώρου και όλους τους παρευρισκομένους γονείς, μαθητές, ενορίτες.

Η εκδήλωση έκλεισε με το έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου “Η θυσία του Αβραάμ” σε έμμετρο κρητικό λόγο, όπου η ερμηνεία των παιδιών καθήλωσε τους θεατές που καταχειροκρότησαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ