Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 | 13:12

Λήξη ΙΒ΄ Διενοριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Μητροπόλεως Γλυφάδας

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

18,991ΥποστηρικτέςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ORTHODOXTV.GR

Το απόγευμα του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου 2017, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Star Sports Club στη Βούλα, διεξήχθηκε ο τελικός  ποδοσφαίρου αρρένων Λυκείου του ΙΒ΄ Διενοριακού Πρωταθλήματος του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β, του παρελθόντος εκκλησιαστικού έτους 2016-2017, το οποίο ήταν εκκρεμότητα.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε ο τελικός μεταξύ των Ενοριών Κοίμησης Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας- Γλυφάδας και Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας, με Νικήτρια ομάδα την Ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών με σκορ 9-2.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη απονομή των μεταλλίων και των Κυπέλλων των υπόλοιπων Κατηγοριών Ποδοσφαίρου του παρελθόντος εκκλησιαστικού έτους 2016-2017 από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου, Πρωτοπρεσβύτερο π. Αντώνιο Χρήστου, ο οποίος είναι ο Γραμματέας του Γραφείου Νεότητος και Υπεύθυνο του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αναλυτικότερα για το Πρωτάθλημα αρρένων Δημοτικού η τελική κατάταξη ήταν η εξής: 1η θέση: η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 2η θέση: η Ενορία του Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας, 3η θέση: η Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος Γλυφάδας.

Πρωτάθλημα αρρένων Γυμνασίου: 1η θέση: η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, 2η θέση: η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Καραπάνου Άνω Γλυφάδας, 3η θέση: η Ενορία του Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας.

Πρωτάθλημα αρρένων Αποφοίτων: 1η θέση: η ομάδα Αργοναύτες, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, 2η θέση: η ομάδα Σαλοί, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, 3η θέση: η ομάδα Ρωμιοί, της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

Πρωτάθλημα θηλέων Αποφοίτων: 1η θέση: η Ενορία του Αγίου Τρύφωνος Τερψιθέας Γλυφάδας, 2η θέση: η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας.

Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ι. Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. & Β.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ