Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 | 23:53

Λεμεσού: Η Σύνοδος να εκλέξει αυτόν που επέλεξε ο λαός (ΒΙΝΤΕΟ)

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Την επιθυμία του να εκλεγεί από την Ιερά Σύνοδο ο πρώτος που επέλεξε ο λαός στο Τριπρόσωπο, δηλαδή ο ίδιος, επανέλαβε ο μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Από την στιγμή που ζητήσαμε από τον λαό να συμμετάσχει στην εκλογή οφείλουμε να τον σεβαστούμε υποστήριξε ο κ. Αθανάσιος μιλώντας στα κυπριακά ΜΜΕ.

“Με πολλές ευχαριστίες στον Θεό και τον κόσμο της Εκκλησίας μας, δεχθήκαμε το αποτέλεσμα που έχει γίνει ήδη γνωστό. Ευχαριστούμε τους αδελφούς που μας προτίμησαν και όσους όλους εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα. Ευχόμαστε να εξελιχθούν και τα υπόλοιπα σε πνεύμα αγάπης. Το έχω πει πολλές φορές. Πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει σεβαστή η ετυμηγορία του λαού μας. Αφού τον βάλαμε να ψηφίσει θα πρέπει να τον σεβαστούμε τη γνώμη του. Όλοι θέλουμε το καλό της Εκκλησίας μας. Σίγουρα στο πνεύμα της συνεργασίας να γίνουν κάποιες διαβουλεύσεις. Θα ήθελα να παρακαλέσω όσους είναι εδώ να αποχωρήσουν ήσυχα ήσυχα, για να μην ενοχλούμε τέτοια ώρα”, είπε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε τις πρώτες δηλώσεις του μητροπολίτη Λεμεσού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ