Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 | 5:47

Λάβρος ο μητροπολίτης Κορίνθου για νέες ταυτότητες και θάνατο Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Λάβρος ήταν κατά το κήρυγμά του το απόγευμα της Πέμπτης μετά το πέρας της λιτανείας της Ιεράς εικόνας Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.

Ο ιεράρχης αναφέρθηκε στα όσα βιώνει η πατρίδα μας τις τελευταίες ημέρες, όπως τις πυρκαγιές, τις θεομηνίες στη Θεσσαλία και τη δολοφονία του 36 χρόνου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

“Βλέπουμε έτσι αμεταμέλητα, σκληρόκαρδα να πετάνε ανθρώπους στη θάλασσα γιατί το IQ τους είναι χαμηλό και αυτοί να λένε τάχα ότι σέβονται τη φύση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Διονύσιος.

Ακολούθως, με στεντόρεια φωνή ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος μίλησε και για τις νέες ταυτότητες, τονίζοντας ότι “ως πνευματικός σας πατέρας, λέω όχι”.

“Αν οι ταυτότητες που δεν τις θέλαμε και κάναμε συλλαλητήρια, τώρα είναι καλές ταυτότητες και τα τσιπάκια τα τωρινά είναι πιο αθώα από τα άλλα και ας μας δένουν χειροπόδαρα. Εγώ λέω όχι, εγώ δεν την αποδέχομαι αυτή την ελευθερία”, συμπλήρωσε ο μητροπολίτης Διονύσιος.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος τόνισε χαρακτηριστικά πως “δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν άνθρωπο παρά μόνο τον Θεό και την Μητέρα του”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ