Κινητή μονάδα εμβολιασμών θα βρίσκεται από τον Οκτώβριο έξω από ναούς της μητρόπολης Λάρισας, μια πρωτοβουλία του επιχώριου μητροπολίτη Ιερώνυμου σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Ο μητροπολίτης Ιερώνυμος έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, “όχι διότι το εμβόλιο είναι πανάκεια, όχι διότι το εμβόλιο είναι το τέλειο, είναι όμως το μόνο όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κατά τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τον μητροπολιτικό ναό του αγίου Αχιλλίου.

“Πρέπει να αυξηθεί το ποσοστό των εμβολιασμένων. Πρέπει οι συμπολίτες μας οι οποίοι διστάζουν, να κατανοήσουν ότι αδίκως διστάζουν”, τόνισε ο μητροπολίτης Λαρίσης, εξηγώντας πως από τις 3 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή και μεγάλη γιορτή η κινητή μονάδα εμβολιασμών θα βρίσκεται έξω από ναούς της μητροπολιτικής περιφέρειας όπου οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται χωρίς ραντεβού προκειμένου να εμβολιασθούν.

Ο κ. Ιερώνυμος τόνισε πως σε αυτή την κίνηση είναι σύμφωνος ο κλήρος της μητρόπολης, η οποία “ενωμένη προχωρά στο να πραγματοποιήσει τους εμβολιασμούς και να διευκολύνει την Πολιτεία στο έργο της με την ευχή και την ελπίδα ότι θα ξεμπερδέψουμε με αυτό το οποίο μας ταλαιπωρεί και θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω”.

Ετικέτες: