Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 | 7:38

Λαμπρή ημέρα για την Αγία Τριάδα Περιστερίου

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

ORTHODOXIA.INFO | Μάρκος Παπαγεωργίου “Η εορτή της Αγίας Τριάδας μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε υγιείς διαπροσωπικές σχέσεις και όχι αρρωστημένες όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Η Αγία Τριάδα μας προσφέρει την ευκαιρία να μετέχουμε της υγιούς κοινωνίας των προσώπων”. Με αυτές τις φράσεις ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης έστειλε το μήνυμα της σημερινής λαμπρής εορτής του Αγίου Πνεύματος από τον πανηγυρίζοντα ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στο Περιστέρι.

Λίγο προ της απολύσεως ο κ. Κλήμης τίμησε τους δύο ιερείς του ναού για το πολύ σημαντικό ποιμαντικό έργο που έχουν επιτελέσει. Τον προιστάμενο του ναού π. Γεράσιμο Καραμολέγκο στον οποίο προσέφερε τον σταυρό του Μητροπολίτη Περιστερίου και τον π. Ιερώνυμο Φωτάκη στον οποίο απέδωσε το οφφίκιο του αρχιμανδρίτη, ενώ παράλληλα του ανέθεσε και το ρόλο του ηγουμενοσυμβούλου στη μονή Παναγίας Φοινικιωτίσσης.

Ακολούθως, σε συνέχεια της χθεσινής τελετής των θυρανοιξίων του ναού, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της πλάκας στην είσοδο του ναού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ