Τρίτη 16 Απριλίου 2024 | 23:42

ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Λακωνία: Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και ιερούς ναούς

ORTHODOXTV.GR

Γνωρίστε την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση και δείτε τις προτάσεις της.

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης έξι περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα σε οικίες και ιερούς ναούς με τη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε ο πιο πάνω δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 27 Ιανουάριου έως 6 Φεβρουαρίου 2023 με έτερο ημεδαπό άτομο που αναζητείται, διέπραξαν συνολικά δύο περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα, ιερούς ναούς και οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν μεταξύ άλλων αφαιρέσει χρήματα και ηλεκτρικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 2.500 ευρώ, ενώ μέρος των αφαιρεθέντων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ

Την ίδια στιγμή άγνωστοι διέρρηξαν και βανδάλισαν τον ιερό ναό Αγίου Τρύφωνος που βρίσκεται στα κοιμητήρια του Μελισσοχωρίου στη Θεσσαλονίκη, σπάζοντας τα παράθυρα και τους μηχανισμούς ασφαλείας, όπου οι δράστες αφαίρεσαν τα παλιά μπρούντζινα μανουάλια του ναού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταίες αναρτήσεις:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ